Terug naar overzicht 14 november 2011
De dunne Android-smartphone Motorola RAZR is in Nederland uitgebracht. De vorige versie was een klassieke clamshell-telefoon, het huidige model is een ultradunne (7,1mm) touchscreen-telefoon. De RAZR draait op Android 2.3.5 Gingerbread en is bij enkele webshops beschikbaar.
\r\De RAZR draait op Android 2.3.5. Motorola heeft ervoor gekozen om er een eigen Android-skin overheen te gooien. De Motorola RAZR XT910 beschikt over een 1.2 GHz dual-core Cortex-A9 CPU en 1GB aan werkgeheugen. Het interne opslaggeheugen bedraagt 16GB en dit valt uit te breiden met een microSD-kaart. De RAZR heeft 4,3 inch scherm met een resolutie van 540x960 pixels. Verder is de RAZR opvallend dun: het toestel is grotendeels 7,1mm dun. Wel meet het op de dikste punt 10,6mm. We vinden een 8 megapixel-camera met LED-flits op de RAZR waarmee video's in 1080p geschoten kunnen worden. Het toestel heeft ook nog een 1,3 megapixel-frontcamera.

Motorola Razr: een klassiek succes


De RAZR was vroeger een clamshell-toestel (oftewel een klaptelefoon) uit 2004. Het toestel was een mega-succes, zowel in Nederland als in andere landen. In de VS bleef de Motorola RAZR zelfs tot eind 2008 de meest verkochte telefoon. Na de RAZR bleek Motorola met de daaropvolgende toestellen geen successen meer te kunnen boeken op de Nederlandse markt. Motorola begon zich terug te trekken en langzamerhand verdween het uit Nederland. Daardoor waren veel van de smartphones van de Amerikaanse fabrikant niet meer te vinden in Nederlandse shops.Motorola Razr XT910 in volle glorie
[caption id="attachment_6324" align="alignnone" width="600" caption="De eerste succesvolle Motorola Razr uit 2004"][/caption]


Categorie: Telefoon nieuws

Tags: Motorola, RAZR, XT910


Commentaar


Nog geen reacties.


Commentaar toevoegen

 
2500 resterend aantal tekens
Naam
E-mail    
Captcha  

Reacties die wat toevoegen aan de discussie stellen we zeer op prijs. Maar reacties die beledigend zijn, off-topic of op spam lijken zullen worden verwijderd. We houden de reacties scherp in de gaten om er voor te zorgen dat de reacties binnen onze richtlijnen vallen. Als je een reactie tegenkomt die ongepast is, dan kun je die aan ons melden via de "Meld misbruik" link. Omdat de commentaren zijn geschreven en gepost door bezoekers van de site DeLaagsteRekening, vertegenwoordigen ze op geen enkele wijze de mening van de DeLaagsteRekening.

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract