Terug naar overzicht 25 april 2012

Volgens bronnen van Digitimes zouden Facebook en HTC samen een nieuwe smartphone aan het ontwikkelen zijn. Omdat Google zich focust op Samsung - de marktleider op Android gebied - waar ze de Nexus (Samsung Galaxy Nexus)serie mee maken, heeft HTC zich gemeld bij Facebook. Ze willen een Android toestel maken met een exclusief Facebook platform. HTC had eerder al de HTC Chacha en de HTC Salsa. Die telefoons kwam toen niet verder dan een extra Facebook knop om makkelijk content te delen op het sociale netwerk. HTC - dat voor Google eerder de Nexus One maakte - heeft met Facebook misschien nog wel een sterkere troef in handen dan Samsung met Google en de Nexus serie.

 

 

 HTC Chacha met Facebook knop

 
Tags: facebook, HTC, smartphone


Commentaar


Nog geen reacties.


Commentaar toevoegen

 
2500 resterend aantal tekens
Naam
E-mail    
Captcha  

Reacties die wat toevoegen aan de discussie stellen we zeer op prijs. Maar reacties die beledigend zijn, off-topic of op spam lijken zullen worden verwijderd. We houden de reacties scherp in de gaten om er voor te zorgen dat de reacties binnen onze richtlijnen vallen. Als je een reactie tegenkomt die ongepast is, dan kun je die aan ons melden via de "Meld misbruik" link. Omdat de commentaren zijn geschreven en gepost door bezoekers van de site DeLaagsteRekening, vertegenwoordigen ze op geen enkele wijze de mening van de DeLaagsteRekening.

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract