Terug naar overzicht 12 juni 2012

Apple is weer volop in het nieuws. Momenteel tonen ze hun nieuwste laptops en is iOS 6 aangekondigd. Sommigen denken dat ook een opvolger van de Apple iPhone 4S niet lang meer op zich zal laten wachten. Een lancering in september wordt niet onmogelijk geacht. Tot die tijd zal het wel weer regenen met met geruchten, gelekte plaatjes, "verloren" prototypes en nog veel meer. Voor nu even een kleine terugblik wat 5 jaar iPhone ons heeft gebracht in de vorm van een mooie infographic.

 

 

Bron: Macphun
Tags: apple, infographic, Iphone


Commentaar


wh0cd913543 WELLBUTRIN PILLS metformin 1000 mg
MichaelAbodo @ 27-8-2017 - 10:40     (Meld misbruik)

Je kunt zeggen wat je wilt. Geef iemand die nog nooit een smartphone heeft gebruikt een iPhone en het werkt als vanzelf. Die lui van Apple weten wel hoe technologie toegankelijk moeten maken. Ondanks dat blijf ik mooi bij mijn Android. Laten we dat dan maar smartphones voor gevorderden noemen.
Jorik Androidfan @ 13-6-2012 - 00:08     (Meld misbruik)

Commentaar toevoegen

 
2500 resterend aantal tekens
Naam
E-mail    
Captcha  

Reacties die wat toevoegen aan de discussie stellen we zeer op prijs. Maar reacties die beledigend zijn, off-topic of op spam lijken zullen worden verwijderd. We houden de reacties scherp in de gaten om er voor te zorgen dat de reacties binnen onze richtlijnen vallen. Als je een reactie tegenkomt die ongepast is, dan kun je die aan ons melden via de "Meld misbruik" link. Omdat de commentaren zijn geschreven en gepost door bezoekers van de site DeLaagsteRekening, vertegenwoordigen ze op geen enkele wijze de mening van de DeLaagsteRekening.

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract