Terug naar overzicht 13 november 2015

Tele2 heeft haar nieuwe 4G netwerk volledig geactiveerd. Het nieuwe netwerk biedt een bijna landelijke 4G dekking. Tele2 kan met haar nieuwe netwerk een eigen propositie maken, voorheen zat Tele2 op het T-Mobile netwerk en moest Tele2 data, minuten en sms’jes inkopen. Hierdoor waren ze beperkt in het bepalen van het prijspunt van de bundels. Daar is nu verandering ingekomen. In plaats van dat Tele2 met het nieuwe netwerk hun product heel goedkoop maakt, gaan ze gewoon gigantische veel data aanbieden voor klanten die 35 euro per maand betalen.

Tele2’s nieuwe grootste bundel biedt 24 GB aan! De bundel is alleen te bestellen in combinatie met onbeperkt bellen voor 35 euro per maand, daarnaast moet je verplicht een toestel afnemen (en deze ook per maand afrekenen).  De internetsnelheid van de 4G bundel is het maximale wat je kunt halen op Tele2’s 4G netwerk, de snelheid kan oplopen tot 100 Mbps, maar zal gemiddeld rond de 20 Mbps liggen. Als de data bundel op is wordt de bundel afgesloten, om verder te internetten moet je data bijkopen.

De 24 GB bundel is niet beschikbaar met een sim-only abonnement, voor sim-only biedt Tele2 maar maximaal 2.5 GB aan. Alle bundels zijn ook alleen te koop in combinatie met een minutenbundel. Hoewel de 24 GB bundel erg aantrekkelijk is op data-gebied, is het minuten aanbod van Tele2 verder erg beperkt. Het is bijna alles (onbeperkt bellen) of niets (slechts 100 minuten/sms).


Commentaar


Nog geen reacties.


Commentaar toevoegen

 
2500 resterend aantal tekens
Naam
E-mail    
Captcha  

Reacties die wat toevoegen aan de discussie stellen we zeer op prijs. Maar reacties die beledigend zijn, off-topic of op spam lijken zullen worden verwijderd. We houden de reacties scherp in de gaten om er voor te zorgen dat de reacties binnen onze richtlijnen vallen. Als je een reactie tegenkomt die ongepast is, dan kun je die aan ons melden via de "Meld misbruik" link. Omdat de commentaren zijn geschreven en gepost door bezoekers van de site DeLaagsteRekening, vertegenwoordigen ze op geen enkele wijze de mening van de DeLaagsteRekening.

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract