Terug naar overzicht 05 november 2015

Klanten van Telfort met een mobiel abonnement kunnen vanaf nu apps kopen in de Google Play store en deze betalen via hun maandelijkse telefoonrekening. Telfort klanten krijgen hiermee de keuze voor “facturering via Telfort” bij de betalingsopties. Alle gekochte apps worden aan het einde van de maand weergeven op de maand factuur, en met een automatisch incasso in rekening gebracht.

Handig, maar ook verstandig vragen wij ons af? Het wordt op deze manier wel erg makkelijk om aankopen te doen.  Niet alleen worden klanten zo makkelijk verleid tot impuls app aankopen, ook in-app aankopen zijn mogelijk. Zo kun je oneindig Candy Crush blijven doorspelen door telkens levens te kopen, en de volgende dag geen flauw idee hebben hoeveel je nou eigenlijk al hebt uit geven, om aan het einde van de maand te schrikken van je telefoon rekening. Er zit wel een limiet op van 150 euro per maand, en 20 euro per aankoop (niet dat er in de app-store veel apps 20 euro kosten). Maar die 150 euro is naar ons inzicht wel een erg hoge limiet.

Telforts moederbedrijf KPN en ook T-Mobile bieden het al enige tijd aan. Vodafone is er in Nederland nooit aan begonnen, nadat er in het buitenland kort mee geëxperimenteerd is, maar geen vervolg heeft gekregen.Categorie: Telecom nieuws

Tags: Telfort


Commentaar


Nog geen reacties.


Commentaar toevoegen

 
2500 resterend aantal tekens
Naam
E-mail    
Captcha  

Reacties die wat toevoegen aan de discussie stellen we zeer op prijs. Maar reacties die beledigend zijn, off-topic of op spam lijken zullen worden verwijderd. We houden de reacties scherp in de gaten om er voor te zorgen dat de reacties binnen onze richtlijnen vallen. Als je een reactie tegenkomt die ongepast is, dan kun je die aan ons melden via de "Meld misbruik" link. Omdat de commentaren zijn geschreven en gepost door bezoekers van de site DeLaagsteRekening, vertegenwoordigen ze op geen enkele wijze de mening van de DeLaagsteRekening.

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract