Terug naar overzicht 25 november 2015

Simpel heeft zijn aanbod vernieuwd. Voorheen verdubbelde de provider de bundels onder de campagne “dubbel bundels”. De verdubbelde bundels zijn nu de reguliere bundels en Simpel begint een nieuwe actie onder de naam “Bel revolutie”. 

Simpel lanceert met deze campagne een speciale actie:
1 GB + Onbeperkt bellen & SMS voor 10 euro
2 GB + Onbeperkt bellen & SMS voor 15 euro
3 GB + Onbeperkt bellen & SMS voor 20 euro

Hiermee is Simpel de allergoedkoopste voor deze bundels, voorheen kostte 1 GB in combinatie met Onbeperkt bellen & SMS €20,50 euro bij Simpel. Bij concurrent Ben betaal je nog €18 voor deze combinatie. 

Hoe kan Simpel dit doen?
Simpel gokt erop dat de meeste klanten die deze bundel afsluiten niet heel veel gaan bellen en ook de databundel niet opmaken. Bovendien gebruikt Simpel 3G, waardoor het internet sowieso niet zo snel is en alle grootverbruikers die snel 4G internet willen ergens anders klant zijn.

Het is eigenlijk een marketingtruc waarbij de klant heel veel krijgt voor zo’n goede prijs dat die het niet kan laten liggen. Maar heeft de klant het ook daadwerkelijk nodig? 
Vergeleken met andere aanbieders, is het aanbod toch wel bijzonder goed. Als je 1 GB sim-only ergens koopt met een kleine belbundel betaal je ook ongeveer 10 euro per maand en dan kun je net zo goed gebruik maken van deze actie. 
Hoewel Simpel zegt dat de actie eind dit jaar afloopt, zijn wij er vrij zeker van dat Simpel deze actie nog wel wat langer blijft doorlopen.Categorie: Operator nieuws, simpel

Tags: Simpel


Commentaar


Nog geen reacties.


Commentaar toevoegen

 
2500 resterend aantal tekens
Naam
E-mail    
Captcha  

Reacties die wat toevoegen aan de discussie stellen we zeer op prijs. Maar reacties die beledigend zijn, off-topic of op spam lijken zullen worden verwijderd. We houden de reacties scherp in de gaten om er voor te zorgen dat de reacties binnen onze richtlijnen vallen. Als je een reactie tegenkomt die ongepast is, dan kun je die aan ons melden via de "Meld misbruik" link. Omdat de commentaren zijn geschreven en gepost door bezoekers van de site DeLaagsteRekening, vertegenwoordigen ze op geen enkele wijze de mening van de DeLaagsteRekening.

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract