Terug naar overzicht 06 november 2015

T-Mobile klanten die nog een Flex- of Relax-abonnement hebben worden verplicht overgezet naar de T-Mobile Stel samen abonnementen. De abonnementen, die tussen 2005 en 2011 verkocht werden, hadden de unieke eigenschap dat ze geen vervaldatum kende van het beltegoed. Alles wat er eind van de maand overbleef kon worden meegenomen naar de volgende maand. Zolang de klant, klant bleef.

Er zijn volgens T-Mobile ca 80.000 klanten die nog zo’n abonnement hebben. Deze klanten hebben hun bundel kunnen behouden door na het aflopen van het abonnement het abonnement niet te hebben verlengen of op te zegen. Het abonnement gaat dan over in een doorlopend maand contract.

De verandering zal voor een kleine groep gebruikers niet als relaxt beschouwd worden. Er kan in sommige gevallen best veel geld (waarde) verloren gaan. Dat nog zo’n grote groep klanten deze, voor deze tijd unieke, abonnementen liet doorlopen betekent dat er vraag naar was.

Als goedmakkertje krijg je wel extra korting op je nieuwe Stel Samen abonnement, deze korting is groter dan de normale korting. Zo krijg je bijvoorbeeld op de Onbeperkt bellen en Sms’en (inclusief 120 minuten bellen in de EU) met 3 GB bundel 15 euro korting per maand. Je gaat hier voor deze bundel dan 20 euro per maand betalen. De korting blijft geldig gedurende twee jaar. Daarna ga je het reguliere tarief betalen en is het wel verstandig om weer even te kijken of verlengen een optie is.Categorie: Operator nieuws

Tags: T-Mobile


Commentaar


Nog geen reacties.


Commentaar toevoegen

 
2500 resterend aantal tekens
Naam
E-mail    
Captcha  

Reacties die wat toevoegen aan de discussie stellen we zeer op prijs. Maar reacties die beledigend zijn, off-topic of op spam lijken zullen worden verwijderd. We houden de reacties scherp in de gaten om er voor te zorgen dat de reacties binnen onze richtlijnen vallen. Als je een reactie tegenkomt die ongepast is, dan kun je die aan ons melden via de "Meld misbruik" link. Omdat de commentaren zijn geschreven en gepost door bezoekers van de site DeLaagsteRekening, vertegenwoordigen ze op geen enkele wijze de mening van de DeLaagsteRekening.

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract