Terug naar overzicht 11 januari 2016

Robin Mobile heeft zijn aanbod aangepast, allemaal in het voordeel van de klant. Er wordt ook een nieuw abonnement gelanceerd voor consumenten, en een nieuw zakelijk abonnement.

De nieuwe abonnementen:

  • Robin Entree gaat € 14,95 per maand kosten en daarmee kunnen klanten onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast krijgen ze internettoegang met een snelheid van maximaal 64 Kbps.
  • Robin Klein Zakelijk voor € 29,95 (excl. BTW) per maand biedt klanten onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast krijgen ze internettoegang met een snelheid van maximaal 1,0 Mbps.

Veranderingen bestaande producten:

  • Robin Junior krijgt een verhoging van de datasnelheid. De snelheid gaat van 64 Kbps naar maximaal 400 Kbps. De prijs blijft hetzelfde: € 19,95 per maand.
  • Robin Gewoon Snel wordt sneller. De maximale datasnelheid gaat naar 1,0 Mbps, van 800 kbps. De prijs blijft hetzelfde: € 29,95 per maand.
  • Het product Robin Heel Snel wordt niet meer aangeboden. De huidige klanten met dit product krijgen een GRATIS upgrade naar Robin Super Snel.
  • Robin Super Snel wordt voordeliger: de prijs wordt verlaagd met € 5,00 per maand. Voortaan betalen klanten voor het product Robin Super Snel € 39,95 per maand
  • Robin Mobile verlaagt in februari de prijzen voor bellen naar het buitenland.
  • De bundel die gebruikt kan worden in het buitenland gaat in februari naar 100 MB + Min + SMS (van 50

Al met al allemaal positieve veranderingen voor de klanten van Robin mobile.  Een goed begin voor een goedkoop 2016!Categorie: Operator nieuws

Tags: Robin Mobile


Commentaar


Nog geen reacties.


Commentaar toevoegen

 
2500 resterend aantal tekens
Naam
E-mail    
Captcha  

Reacties die wat toevoegen aan de discussie stellen we zeer op prijs. Maar reacties die beledigend zijn, off-topic of op spam lijken zullen worden verwijderd. We houden de reacties scherp in de gaten om er voor te zorgen dat de reacties binnen onze richtlijnen vallen. Als je een reactie tegenkomt die ongepast is, dan kun je die aan ons melden via de "Meld misbruik" link. Omdat de commentaren zijn geschreven en gepost door bezoekers van de site DeLaagsteRekening, vertegenwoordigen ze op geen enkele wijze de mening van de DeLaagsteRekening.

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract