Terug naar overzicht 16 februari 2016

Ben voert wat wijzingen in de tarieven door en biedt vanaf nu 75 Mbps aan, Ben bood al 4G 25 Mbps aan bij de twee duurdere bundels.

4G is echter niet meer standaard inbegrepen, om 4G snelheid te krijgen betaal je nu 2 euro per maand per extra (bruikbaar op alle data bundels). Voorheen zat 4G 25 Mbps inbegrepen bij de twee duurste bundels. Nu zal je misschien denken, maar voor 2 euro extra krijg ik dan wel 75 Mbps in plaats van 25 Mbps. Dat klopt, maar in de praktijk zal je gemiddelde snelheid ongeveer hetzelfde zijn.

Ben verandert ook vrijwel alle tarieven. Het zijn allemaal erg subtiele wijzingen. Het komt erop neer dat de meeste tarieven ongeveer 50 cent  t/m 2 euro per maand gedaald zijn.

Hoewel Ben dus bijna alles verandert, verandert er op prijsniveau en praktische internet snelheid weinig. Wel betaal je nu ook 14,99 euro aansluit kosten in plaats van 9,95.Categorie: Eigen onderzoek

Tags: 3G, 4G, Ben


Commentaar


Nog geen reacties.


Commentaar toevoegen

 
2500 resterend aantal tekens
Naam
E-mail    
Captcha  

Reacties die wat toevoegen aan de discussie stellen we zeer op prijs. Maar reacties die beledigend zijn, off-topic of op spam lijken zullen worden verwijderd. We houden de reacties scherp in de gaten om er voor te zorgen dat de reacties binnen onze richtlijnen vallen. Als je een reactie tegenkomt die ongepast is, dan kun je die aan ons melden via de "Meld misbruik" link. Omdat de commentaren zijn geschreven en gepost door bezoekers van de site DeLaagsteRekening, vertegenwoordigen ze op geen enkele wijze de mening van de DeLaagsteRekening.

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract