DeLaagsteRekening werkt samen met de volgende partners:

 

Telecompaper 

Telecompaper houdt de telecom industrie up-to-date sinds 2000. Telecompaper is een gerespecteerd, onafhankelijk onderzoeksbureau gericht op de telecommunicatie-industrie. Telecompaper telt 20 medewerkers op het hoofdkantoor in Houten en heeft correspondenten in verschillende landen, die hun lokale telecom-markt volgen. Telecompaper biedt (internationale) klanten onderzoeks- en adviesdiensten, het laatste nieuws, expert analyses, bedrijfsprofielen en onderzoeksrapporten.

 Puurpxl

Puurpxl bestaat uit een team van creatieven dat zich bezighoudt met concept, interactie, design en front-end ontwikkeling. Daar waar nodig wordt onze expertise aangevuld met creatieven uit andere disciplines (fotografie, copywriting, bouw).
Puurpxl is verantwoordelijk voor het design en de user interaction van de site.

 Expand Online

Expand Online is een rendementsgericht online marketing bureau uit Rotterdam met een ervaren team van hoogopgeleide online marketeers. Expand Online is begin 2008 opgericht met als doel om kwalitatief hoogwaardige Online Marketing diensten aan te bieden voor een betaalbare prijs.

Expand Online adviseert DeLaagsteRekening op het gebied van online marketing - AdWords campagnes en zoekmachine optimalisatie.

 

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract