Waarom sim-only?

Het antwoord op deze vraag is gewoon heel simpel. Sim-only is vaak veel goedkoper. Bij een sim-only abonnement zit zoals je wel kunt afleiden uit de naam alleen een simkaart en geen toestel. Zo'n toestel maakt je telefoon abonnement zo duur. Als je nog een goedwerkende telefoon hebt is sim-only een prima abonnement om goedkoper te gaan bellen. 

Mobiele providers

Er zijn heel veel mobiele providers in ons land. Op DeLaagsteRekening verzamelen we alle tarieven van mobiele abonnementen om ze vervolgens te vergelijken. Naast de 3 grote providers (KPN, Vodafone en T-Mobile) en hun eigen submerken zoals Hi, MTV Mobile, Telfort, Sizz, hollandsnieuwe en Ben, zijn er ook nog heel veel MVNO's MVNO staat voor Mobile Virtual Network Operator. Het komt er op neer dat het een provider is die geen eigen netwerk heeft, maar minuten koopt bij de MNO's (KPN, Vodafone en T-Mobile). We kennen ook een aantal echte sim-only providers. Dit zijn bijvoorbeeld Ben, Simpel, Simyo en Youfone.

De goedkoopste sim-only aanbieding 

De goedkoopste sim-only aanbieding is echter voor iedereen anders. Welk abonnement het beste bij je past hangt heel erg af van je belgedrag, maar ook van het aantal sms'jes dat je verstuurt en de hoeveel MB's die je verbuikt. Sommige abonnementen bieden standaard alleen minuten. Daarbij kun je dan zelf nog sms'jes en MB's voor internet kiezen. Wat ook kan is dat minuten en sms'jes in een zelfde bundel zitten. Zie je een aanbieding met 100 minuten/sms dan betekent dat dat je per maand 100 belminuten of sms'jes hebt. Je kunt het natuurlijk ook combineren. Bel je 1 minuut of stuur je 1 sms dan gaat dat van je tegoed van 100 af.

 

 

 


Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract