0900-nummers bellen met een Telfort-abonnement

  • De kosten van het bellen naar 0900-nummers met een Telfort-abonnement zijn afhankelijk van het 0900-nummer. De kosten van de provider zijn standaard kosten per minuut bellen of het versturen van 1 sms. Per 0900-dienst verschillen de kosten vanuit de 0900-dienst zelf. Elke dienst is verplicht deze kosten te vermelden.

0900-nummers bellen met Telfort Prepaid

  • De kosten van het bellen naar 0900-nummers met Telfort Prepaid zijn standaard 1,25 euro per minuut, met een maximum van 63 euro per gesprek. Hierin zitten zowel de Prepaidkosten als de kosten voor de 0900-dienst. Dit is dus het totaalbedrag van wat je betaald. Het gesprek wordt afgerond per seconde, niet per minuut.

Nieuwe regels

Vanaf 1 juli 2013 gelden er nieuwe regels voor het bellen naar 0900-nummers vanaf je mobiel. Je gaat dan net zoveel betalen vanaf je mobiel als vanaf de vaste lijn. Je betaalt dan alleen nog maar de kosten van het 0900 nummer en niet meer "de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon". Vanaf juni 2013 mogen bedrijven nog maar maximaal 1 euro per gesprek rekenen als je naar de klantenservice belt. Ongeacht hoe lang het gesprek duurt. Daarnaast betaal wel de normale kosten voor het gebruik van je telefoon (vast of mobiel)


Commentaar


Nog geen reacties.


Commentaar toevoegen

 
2500 resterend aantal tekens
Naam
E-mail    
Captcha  

Reacties die wat toevoegen aan de discussie stellen we zeer op prijs. Maar reacties die beledigend zijn, off-topic of op spam lijken zullen worden verwijderd. We houden de reacties scherp in de gaten om er voor te zorgen dat de reacties binnen onze richtlijnen vallen. Als je een reactie tegenkomt die ongepast is, dan kun je die aan ons melden via de "Meld misbruik" link. Omdat de commentaren zijn geschreven en gepost door bezoekers van de site DeLaagsteRekening, vertegenwoordigen ze op geen enkele wijze de mening van de DeLaagsteRekening.

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract