Goedkoop gezond blijven

Vaak is sporten erg duur. Als het de contributie niet is, zijn het de producten die je moet aanschaffen om te kunnen sporten. Toch wil je een gezonde levensstijl of gewoon lekker bezig zijn. Dan kan dat met de volgende tips voor goedkoop gezond blijven.

Goedkoop gezond blijven

Tip 1: hardlopen

Voor hardlopen hoef je geen contributie te betalen. Wel moet je goede hardloopschoenen kopen om blessures tegen te gaan. Qua kleding zit je al snel goed. Heb je weinig discipline om zelf te gaan hardlopen vraag dan een buurtgenoot om met je mee te lopen. Zo leer je meteen je buren kennen en blijf je fit.

Tip 2: pak de fiets

Ga je boodschappen doen of ga je bij iemand op visite, neem dan de fiets. Hierbij ben je meteen aan het sporten en bespaar je ook nog geld op benzine.

Tip 3: sportschool

Er zijn veel sportscholen waar je voor €10 tot €20 euro per maand kan sporten. Wel zit je hierbij aan een contract vast wat meestal 1 of 2 jaar duurt. Houd hier rekening mee als je aan een abonnement wilt beginnen.

Tip 4: sporten via tv

Er zijn meerdere TV programma’s waarbij je in eigen huis kunt sporten. Hierbij heb je een instructeur of instructrice die jou helpen met je work-out. Naast TV programma’s heb je ook veel Youtube kanalen waar je een work-out kunt volgen.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens