Adverteren

Online adverteren is tegenwoordig essentieel. Consumenten zijn vaak op zoek naar informatie, producten en diensten. Het is dus belangrijk om gezien te worden. Wilt u gezien worden op De Laagste Rekening, dan is dit zeker de kans. Hieronder geven wij onze mogelijkheden van adverteren. 

Adverteren via banners 

Op onze website zijn diverse mogelijkheden te vinden van adverteren. Zo zijn er banners te zien waar een advertentie in geplaatst kan worden van uw dienst of product. Door middel van een afbeelding zal deze uitgelezen worden. Wanneer mensen op de afbeelding klikken wordt er doorverwezen naar de opgegeven webpagina. 

Geef hieronder duidelijk weer waar de advertentie over gaat, waar deze moet komen te staan en de desbetreffende link naar de webpagina. Als we het verzoek hebben ontvangen, zullen we contact opnemen voor de voorwaarden.

Link leggen

De Laagste Rekening is een platform waar diverse artikelen te vinden zijn. Relevante artikelen die passen bij uw bedrijf kunnen zeer interessant zijn. Wij maken het mogelijk om vanuit de artikelen een linkje te leggen naar uw webpagina. 

Het is belangrijk om een ankertekst te selecteren en op te sturen. Het is mogelijk om de tekst aan te passen, die beter past als ankertekst voor uw link. Daarnaast stuur de webpagina waarnaartoe gelinkt zal worden. 

Wij zullen na het verzoek terugkomen met onze voorwaarden van linkbuilding. Er wordt doorgaans gevraagd om een linkruil, maar dit zal naderhand besproken worden. Eerst wordt het verzoek gekeurd! 

Wanneer we praten over adverteren komen er nog veel meer vormen aan bod. Heb je eventueel een andere vorm in gedachten, dan staat De Laagste Rekening zeker open om hier naar te kijken. Laat via het contactformulier achter welke vorm van adverteren je wilt toepassen en we zullen de mogelijkheden bekijken. 

Vul hieronder de gegevens nauwkeurig in en wij zullen contact opnemen voor een eventuele samenwerking! 

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Telefonie Telefonie Wonen Wonen Energie Energie Financieel Financieel Vrije Tijd Vrije Tijd Zorg Zorg Tips Tips Zakelijk Zakelijk Coaching Coaching Studeren Studeren
Meer zien? Meest gelezen