Verzoek indienen

Wanneer je een vraag hebt aan de Laagste rekening is dat zeker mogelijk. Onze mensen staan voor jou klaar om de vragen te beantwoorden met betrekking tot de laagste rekening. 
Het verzoek zal terecht komen bij ons en binnen de kortste keren zullen wij het verzoek behandelen. 
Is het een vraag dan zul je antwoord terugkrijgen via de mail. Mocht het gaan om een ander verzoek, dan is het in sommige gevallen ook mogelijk dat er naderhand telefonisch contact gelegd gaat worden. Doorgaans wordt dit wel gedaan door de mail omdat schriftelijk altijd beter is dan mondelijk. 

Hoe moet je een verzoek indienen?

Heb je een verzoek aan De Laagste Rekening, dan kun je in de opmerkingen het verzoek uitleggen. Probeer zo duidelijk mogelijk het verzoek uit te leggen, zodat onze medewerkers precies weten wat jij wilt weten of van ons verwacht. 

Vul de gegevens in zoals gevraagd en dien een verzoek in. Doorgaans worden verzoeken door de week behandeld en kan het enkele dagen duren voordat een verzoek wordt beantwoord. 

Mocht het verzoek niet serieus ingediend worden, zullen we verrassend genoeg geen antwoord geven! 

Vul hieronder de gegevens nauwkeurig in en wij zullen contact opnemen voor een eventuele samenwerking! 

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Telefonie Telefonie Wonen Wonen Energie Energie Financieel Financieel Vrije Tijd Vrije Tijd Zorg Zorg Tips Tips Zakelijk Zakelijk Coaching Coaching Studeren Studeren
Meer zien? Meest gelezen