Algemene Voorwaarden

Indien u De Laagste Rekening bezoekt en mogelijk gebruik maakt van de aangeboden informatie en diensten op deze website, stemt u onvoorwaardelijk in met de Disclaimer, de Privacy Verklaring en de Algemene Voorwaarden. 

Informatie 

De Laagste Rekening heeft de inhoud van deze website met grote zorgvuldigheid samengesteld. 
De informatie van de website wordt regelmatig geactualiseerd en aangevuld. De Laagste rekening is ook niet verantwoordelijk voor onjuistheden en/of onvolledigheden die te vinden zijn op de website. 

De informatie van de website is gebaseerd op algemene informatie over besparen. Het wordt niet gegeven als persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het opnemen van de tips, mochten deze niet werken in uw geval, dan kunt u dit niet achterhalen op De Laagste Rekening. 

Tips en contact

Tips die ingestuurd worden, mogen gratis geplaatst worden op De Laagste Rekening. We zullen hier geen vergoeding voor geven. Mochten er eventuele samenwerkingen ontstaan, dan zullen we externe voorwaarden bespreken. Doorgaans zullen wij alleen informatie geven over diverse bespaar mogelijkheden. 
 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Telefonie Telefonie Wonen Wonen Energie Energie Financieel Financieel Vrije Tijd Vrije Tijd Zorg Zorg Tips Tips Zakelijk Zakelijk Coaching Coaching Studeren Studeren
Meer zien? Meest gelezen