Terug naar overzicht 06 december 2010
Sony-Ericsson Turkije heeft bevestigd dat de officiële Android 2.2 UXP update voor de Xperia X10 in de 2de kwartaal van 2011 uitkomt.

Eind oktober kregen de bezitters van de Sony-Ericsson X10X10 miniX10 miniPro en de X8 een eindelijk een update van hun telefoons. Van de stokoude 1.6 naar Android 2.1 Eclair... Dat was niet de gehoopte 2.2 update waar veel consumenten op zaten te wachten. De allernieuwste versie van Android, 2.2 Froyo, was namelijk al lang beschikbaar gesteld door Google en nu liepen bezitters van de Xperia reeks nog steeds achter op de nieuwste ontwikkelingen. Concurrenten zoals HTC en Samsung updaten hun toestellen een stuk sneller. Zelfs een online petitie getekend door ongeveer 20.000 mensen die graag de 2.2 Froyo op hun telefoon willen hebben mocht niet baten.


Officiële UXP update


De reden dat veel fabrikanten achter lopen is dat zij een eigen sausje over Android heen gooien. Bij HTC is dat Sense, bij Samsung TouchWiz en bij Sony Ericsson heet het UXP. Het kost de producenten 'even' om hun versie geschikt te maken met de nieuwste updates. Lange tijd was het onduidelijk of de Xperia toestellen überhaupt geupdate zouden worden naar 2.2 met het UXP sausje. Sony-Ericsson Turkey was zo vriendelijk ons te vertellen dat dit wel degelijk het geval is. En wel in het tweede kwartaal van 2011.

Op een vraag aan Sony-Ericsson Turkije wanneer de 2.2 Froyo uitkomt werd beantwoord dat het in ontwikkeling is en dat de verspreiding van de update in de 2de kwartaal van 2011 gaat plaatsvinden.

Het originele emailtje:Vertaling:

Geachte consument,

SonyEricsson Android 2.2 staat gepland in 2011 in de 2de kwartaal. Ontwikkeling van de Android 2.2 is in volle gang. Voor details bezoek sonyericsson.com.tr website voor  meer informatie.

Hoogachtend,

Dankjewel Sony-Ericsson Turkije!
Categorie: Eigen onderzoek, Telefoon nieuws

Tags: 2.1 Eclair, Android, Ericsson, Froyo 2.2, Sony, SonyEricsson, Turkije, Update, uxp, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro, X8, Xperia, Xperia serie


Commentaar


wh0cd20492 explained here Avana buy viagra
Charleshaw @ 11-6-2017 - 22:44     (Meld misbruik)

Robbert, Thanx, we blijven de nieuwste feitjes schrijven. Dit was er één.............more coming soon...
Yelpaze @ 7-12-2010 - 12:08     naar Robbert / 07-12-2010 07:10 (Meld misbruik)

Omer, top post! Klasse dat 'ie is overgenomen op gsm arena (een van de grootste telecom blogs ter wereld)!!
Robbert @ 7-12-2010 - 07:10     (Meld misbruik)

Wel slim van ze. Sonyericsson zegt dat ze 2 jaar lang hun toestellen updaten. Let op: introductie april 1.6 november 2.1 eind juni 2011 + 2 maanden uitstel 2.2 zo zal het wel bedoeld worden. Zijn de mensen het eens. Want waarom zou je het nu al gelijk updaten naar 2.2? dan zit je over een jaar toch met een nieuwe versie die niet hardwarematig ondersteund wordt op de Xperia
Androidspecial @ 6-12-2010 - 15:35     (Meld misbruik)

Commentaar toevoegen

 
2500 resterend aantal tekens
Naam
E-mail    
Captcha  

Reacties die wat toevoegen aan de discussie stellen we zeer op prijs. Maar reacties die beledigend zijn, off-topic of op spam lijken zullen worden verwijderd. We houden de reacties scherp in de gaten om er voor te zorgen dat de reacties binnen onze richtlijnen vallen. Als je een reactie tegenkomt die ongepast is, dan kun je die aan ons melden via de "Meld misbruik" link. Omdat de commentaren zijn geschreven en gepost door bezoekers van de site DeLaagsteRekening, vertegenwoordigen ze op geen enkele wijze de mening van de DeLaagsteRekening.

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening

De laagsterekening.nl analyseert je belgedrag en zoekt het beste abonnement voor jouw situatie


Analyseer mijn rekening


Nog niet toe aan een nieuw abonnement?

Vul je gegevens in en wij sturen je een e-mail zodra je abonnement afloopt.

Einddatum contract