Hoe kun je geld besparen op jouw telefoonabonnement

De mobiele telefoon wordt steeds duurder en duurder. De vraag is dan ook of het mogelijk is om te besparen op jouw telefoonabonnement, zonder dat je je gewenste functies verliest. De Laagste Rekening is op zoek gegaan naar tips om te kunnen besparen. 

Laten we elk van deze opties eens nader bekijken:

Besparen op telefoonabonnement

1. Vergelijk prijzen van verschillende telefoonaanbieders

Niet alle providers zijn gelijk gemaakt en sommige bieden mogelijk goedkopere abonnementen dan andere. Wanneer je prijzen vergelijkt, moet je rekening houden met de functies die elk plan biedt, evenals met eventuele andere kosten die van toepassing zijn.

2. Kies een abonnement dat bij je past 

Een manier om geld te besparen, is door alleen de functies te kiezen die u daadwerkelijk gaat gebruiken. Als je geen onbeperkte data nodig hebt, heeft het geen zin om ervoor te betalen. Evenzo, als u niet veel belt, kun je een abonnement overwegen, waar bellen niet als hoofdfunctie wordt aangewezen. Tijdens het vergelijken kun je functies uitzetten bij iedere provider. Als je de gewenste functie behoud, heb je een overzicht wat de kosten zijn van het gewenste abonnement. 

3. Zoek een provider met een goede klantenservice voor het geval je hulp nodig hebt

Als u op zoek bent naar een nieuwe provider, zorg er dan voor dat u er een vindt met een goede klantenservice. Op deze manier weet u dat u, als u ooit problemen ondervindt, hulp kunt krijgen van een deskundige en vriendelijke klantenservicemedewerker.

4. Bundel je telefoondienst met andere elektronica

Als je al betaalt voor internet en/of kabel, kun je misschien korting krijgen door je telefoondienst met een van deze te bundelen. Veel providers bieden kortingen aan voor klanten die hun diensten bundelen, dus het is zeker de moeite waard om naar te kijken. Bekijk voornamelijk de alles in één pakketten. 

5. Recycle je oude telefoon of verkoop hem online om een deel van je geld terug te krijgen

Als u een upgrade naar een nieuwe telefoon uitvoert, gooi uw oude dan niet zomaar weg. U kunt een deel van uw geld terugkrijgen door het te recyclen of online te verkopen. sites zoals Gazelle en NextWorth geven je geld voor je oude telefoons.

6. Schakel dataroaming uit als u het niet gebruikt om dure kosten te voorkomen

Als u dataroaming niet gebruikt, moet u dit uitschakelen. Dataroaming kan erg duur zijn, dus u wilt het indien mogelijk vermijden. Meestal vindt u de optie om dataroaming uit te schakelen in het instellingenmenu van uw telefoon.

Kies een sim only

Sim only abonnementen zijn een geweldige manier om geld te besparen op uw mobiele telefoonrekening. Door je aan te melden voor een sim only abonnement, voorkom je dat je betaalt voor dure data en minuten die je misschien niet gebruikt. Sim only-abonnementen zijn ook vaak veel goedkoper dan traditionele mobiele telefooncontracten. Als u op zoek bent naar een manier om geld te besparen op uw mobiele telefoonrekening, dan is een sim only-abonnement wellicht de perfecte oplossing voor u.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens