De telefoon optimaal gebruiken

Als je bent zoals de meeste mensen, gebruik je waarschijnlijk je telefoon de hele tijd. Maar gebruikt je het op de meest efficiënte manier mogelijk? Hier zijn een paar tips om je te helpen het meeste uit het apparaat te halen:

De telefoon optimaal gebruiken

Handsfree gebruiken

Gebruik waar mogelijk spraakopdrachten. Zo blijf je handsfree en vermijd je geklungel met je telefoon tijdens het autorijden of andere activiteiten. Gebruik indien mogelijk handsfree accessoires. Dit omvat headsets, luidsprekertelefoons en autosteunen. Hiermee kunt je de telefoon gebruiken zonder dat je dat hoeft te doen.

Bewaar je telefoon op een gemakkelijk bereikbare plaats. Zo pak je hem snel op als je moet bellen of een sms moet checken.

Apps

Download een productiviteit app. Er zijn tal van geweldige die je kunnen helpen georganiseerd en op de top van jouw taken te blijven. Overweeg om er een te downloaden die functies biedt zoals een takenlijst, agenda en herinneringssysteem.

Als je merkt dat je vaak je telefoon checkt als je je verveelt of wat tijd hebt, probeer dan een paar games te downloaden. Dit kan helpen om de tijd te doden en je geest bezig te houden, zodat je minder snel naar je grijpt.

Stel een dagelijkse of wekelijkse routine op. 's Ochtends als eerste je e-mail checken? Maak er een gewoonte van om ook een paar dingen op te schrijven die je die dag moet doen. Reageren op sms'jes tijdens je lunchpauze? Gebruik die tijd om snel

Meer tips

  • Profiteer van cloudopslag. Hierdoor heb je overal toegang tot je bestanden en maak je ruimte vrij op de interne opslag van je telefoon.     
  • Gebruik een wachtwoordbeheerder. Dit zal je helpen uw gevoelige informatie veilig en beveiligd te houden.
  • Wees voorzichtig met wat je online deelt. Onthoud dat alles wat je plaatst, door iedereen kan worden gezien.
  • Denk goed na voordat je op links klikt of bijlagen opent. Deze kunnen malware of virussen bevatten.
  • Houd uw apps up-to-date. Dit zorgt ervoor dat je altijd de nieuwste versie gebruikt met de meeste functies en bugfixes. Dit zorgt er ook voor dat gegevens minder snel verloren raken. 

Door deze tips te volgen, kunt je het meeste uit de telefoon halen en jouw leven een beetje gemakkelijker maken. Geef ze een kans en zie voor jezelf!

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens